Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name

NEWS

Find out the latest news from all of us at Reelab! For example, did you know that six out of ten people would rather buy packaging made of recycled plastic? Follow us on social media and find out more about our ambition to increase demand for recycled plastic!

Årets Nytänkare

September 09, 2022

Igår mottog vi det ärofyllda priset som Årets Nytänkare Gislaved, utdelat av Tillväxtstiftelsen i Jönköpings län, med följande motivering:

”Branscher och företag ställs inför utmaningar i omställningen för klimatets skull. Med ett tydligt hållbarhetsfokus skapar Årets Nytänkare i Gislaveds kommun nya affärsmöjligheter för såväl sina kunder som för den egna verksamheten.”

Tack till Enter Gislaved, Sciencepark och många fler!

Produktionsflöde Ex2

September 07, 2022

Den cirkulära ekonomin blir allt viktigare och är nödvändig för att kunna gå utmaningarna inom miljö- och klimatområdet till mötes. Det handlar om att ta ansvar för sin värdekedja och cirkulera mer av sitt material. På Reelab hittar vi lösningar för ert avfall och anpassar modeller med cirkulär ekonomi för ert specifika behov. Från råvara till produkt till råvara med hög kvalitet för direkt användning i er produktion.

Labbutrustning Ex2

August 31, 2022

Vid tillverkning och bearbetning av plastprodukter är det många parametrar att ta hänsyn till. Med vår labutrustning kan vi mäta plastens egenskaper och analysera innehållet i dem. 

Materialanalyser görs av flera orsaker, bland annat för att säkerställa att man fått rätt material vid leverans, vilken sorts plast som finns i en återvunnen materialström, vad materialet innehåller, samt vilken smältpunkt det har. 
Med hjälp av olika tekniker såsom DSC-och TGA analyser, XRF-scanner, slagprov/dragprov kan vi hjälpa er att säkra de kvaliteter och kravställningar som krävs för just er produkt

Vi Är Tillbaka

August 24, 2022

...Så härligt ändå! 🙌

Vi kickar igång hösten fulla med ny energi och ser tillbaka på allt vi hunnit med under dessa soliga veckor. För visst var det en fin sommar!? 🌞

Svart Ex3

July 14, 2022

......oavsett om du har en PP, PS, eller ABS behöver du veta vilka fysiska och mekaninska egenskaper plasten har.
På vårt Greenlogy Tech Center hjälper vi er att analysera, kontrollera och certifiera ert material.

Hör av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att bli grönare♻️

-> greenology.reelab.com

Sommar 2022 Ex2 1

July 07, 2022

Reelab önskar er alla en riktigt härlig sommar! ☀️🌸😎

Mellan vecka 30-31 kommer vi att ha begränsad kundsupport och utleveranser. Under denna period når ni oss bäst på info@reelab.com

Scandinavian House Of Refill GRÖN

July 05, 2022

Visste du att...
...vårt varumärke Scandinavian House of Refill innehåller noggrant utvalda produkter från avfallsströmmen omvandlat till ett högkvalitativt råmaterial ♻️
Vill du veta mer om hur vi jobbar.? kontakta vårt säljteam på info@reelab.com eller gå in på vår hemsida -> reelab.com
Midsommar 2022 1

June 23, 2022

Vi på Reelab önskar er alla en riktigt härlig midsommarhelg! 🍓🌸

PRS Europe 2022 SOME Ex3

June 01, 2022

Lets talk recycled plastic materials at PRS Europe in RAI, Amsterdam June 22nd-23rd!
You will meet our sales team in Booth A2
Hope to see you there!